30 godina stvaramo najljepše i najudobnije snove

Ova godina vrlo je važna za nas – slavimo svoj 30. rođendan i zato vam danas pričamo malo o nama.

Tvrtka Hespo i njezinih 700-injak djelatnika u međimurskom gradu Prelogu već 30 godina osmišljava i izrađuje sve što vam treba za zdravo spavanje. Proizvodimo madrace, krevete, nadmadrace, podnice, ali i spavaće sobe, ormare, noćne ormariće i sve što vam je potrebno za divan san.

Naši stručnjaci dizajniraju proizvode za zdrav san na temelju istraženih potreba spavača, birajući optimalne materijale i načine proizvodnje. Konstantno slušamo potrebe svojih kupaca, radimo istraživanja, testiranja, proučavamo nove trendove i tendencije.
Naši vrijedni šivači, krojači, tapetari i stolari pretvaraju ideje u djela. Pazimo na najsitnije detalje jer znamo da nam je za dobar san potrebna besprijekorna udobnost.


Kvalitetu naših proizvoda testiramo u tvornici ili u Laboratoriju za spavanje i to u suradnji sa švicarskim AEH institutom.
Želja za konstantnim usavršavanjem i novim proizvodima, ono je što nas vječno gura napred i zbog nje smo tržišni lider u zdravom spavanju. 

A kako je raditi u Hespu

Upoznajte danas dvije djelatnice i jednog djelatnika koji su u Hespo obitelji više od 20 godina.

Nataša Liković -Škvorc

Kao voditeljica tehničke pripreme madraca i navlaka moje radno mjesto vezano je uz tehničko-tehnološke poslove: od razvoja novih proizvoda, rada na različitim projektima, do izrade kalkulacija, praćenja proizvodnje vezano uz nove proizvode.
U proteklih 30 godina događale su se mnoge promjene kako u Hespu, tako i na mom radnom mjestu. Te promjene bile su konstantno unapređenje procesa rada i svaka promjena bila je u pozitivnom smjeru. Moje osobno zadovoljstvo je stalna mogućnost osobnog unapređenja, dinamika posla i izuzetno pozitivno poslovno okruženje. Uz dnevne poslovne izazove najviše mi se sviđa timski rad i zajedničko pronalaženje novih rješenja te, naravno, pozitivna radna atmosfera.

Tanja Grabant:
 
U Hilding Andersu radim 25 godina i prošla sam kroz više odjela i funkcija. Počela sam raditi u odjelu prodaje kao referent prodaje, zatim u sklopu tehničke pripreme u sektoru namještaja radila sam dio tehničke pripreme, dio nabave materijala kao referent tehničke pripreme. U odjelu nabave radim već 15 godina i to od referenta nabave do voditelja nabave. Interesantno mi je bilo sve to proći i sada mi upravo to olakšava posao i razumijevanje cijelog procesa. Kroz 25 godina prošla sam puno radnih mjesta, ulagala sam u obrazovanje i koristila sve edukacije i tečaje koja nam je firma omogućila što mi je omogućilo ovo radno mjesto na kojem sad radim i jako sam zadovoljna time.

Anđelko Granatir:

Moje radno mjesto je skladištar poslovođa, a u mom dugogodišnjem radu smatram da sam stekao ogromno iskustvo u organizaciji rada u skladištu. S radom u skladištu sam zadovoljan, posao je zanimljiv, dinamičan, no ponekad i naporan, naročito je veliki pritisak uoči blagdana kada bi svi kupci htjeli svoju robu u najkraćem vremenu. Sve je to razumljivo, moramo se prilagoditi kupcima.
Puno ljudi se izmijenilo u skladištu tako da sam upoznao ljude različitih karaktera i osobina. Skoro cijeli radni vijek proveo sam na poslovima u skladištu. Počeli smo na staroj lokaciji pa smo se preselili na današnju moderniju – u halu s novim regalnim viljuškarima, s puno većim kapacitetima skladišta koji omogućuju brži i učinkovitiji rad cijelog skladišta, s puno više isporuka gotove robe kupcima. Danas svaki proizvod i repromaterijal ima svoj barkod i adresu gdje se nalazi s već rezerviranom poveznicom za određenog kupca.   
S obzirom na moje iskustvo, želio bih da svi djelatnici ostanu u firmi što duže, da se na obostrano zadovoljstvo stvore još bolji uvjeti u organizaciji rada, da svi djelatnici budu zadovoljni, a opet da firma bude zadovoljna radom i zalaganjem svojih djelatnika.