Krevetić za kućne ljubimce bež

60x45 cm

€51,86
€11,00


Nova linija udobnosti za kućne ljubimce

Svi ravnopravni članovi neke obitelji, pa čak i oni četveronožni, trebaju svoje mjesto za odmor. Upravo stoga, s posebnom pažnjom za vaše smo kućne ljubimce osmislili liniju udobnih i mekih krevetića. Hespo krevetići za kućne ljubimce dolaze u dvije dimenzije i u nekoliko različitih uzoraka tkanine. Osmišljeni da se estetikom, udobnošću i funkcionalnošću savršeno uklope u svaki dom. Na sreću baš svih ukućana.

Higijena je pola zdravlja

Krevetić za kućne ljubimce napravljen je materijala koje je lako održavati. Unutarnji jastučić periv je u perilici za rublje. Za potpunu udobnost i higijenu svaki dan.

Hespo udobnost, funkcionalnost, kvaliteta i održivost

Pri osmišljavanju krevetića vodili smo računa o održivosti, i stoga su u cijelosti nastali iz materijala zbog kojih se okoliš nije dodatno zagađivao. A osim što će dizajnom uljepšati bilo koji ambijent, Hespo krevetić za kućne ljubimce vrlo se lako prenosi, pa ga iznimno jednostavno sa sobom možete ponijeti i na put.

Odaberi Hespo krevetić za kućne ljubimce po svojoj mjeri

Manja dimenzija krevetića predviđena je za mace i manje pse, dok je veća dimenzija namijenjena srednjim i velikim četveronožnim ljubimcima. 

Detalji