Pure Sleep

Prirodna svježina sna

€420,34
€35,00


Prirodna svježina sna

Džepićasta jezgra ovog madraca ima deblji promjer žice i iznadprosječne visine koja se pokazala kao najčešći izbor vrhunskih hotelskih lanaca. Jezgra je obostrano obložena sa slojevima posebne Endura pjene koja pruža superiornu udobnost i potporu. Endura pjena svojim eliptičnim strukturama ćelija garantira luksuzni osjećaj i visoku kvalitetu proizvoda. Madrac Pure Sleep pruža postojanu potporu, ergonomski se prilagođavajući tijelu, a zbog posebne kombinacije džepićaste jezgre i pjene dobar je izbor i za teže spavače. Navlaka madraca sadrži ekstrakte esencijalnog ulja limuna, lavande i eukaliptusa koji pružaju zaštitu od grinja i bakterija te je lako skidiva i periva.

Na visokoj nozi

Ovaj madrac povoljne cijene visok je poput raskošnih hotelskih madraca. Viši ležaj omogućuje lakše ustajanje iz kreveta.

Najbolje od pjene i opruge

Kada legneš na ovaj madrac blago ćeš utonuti u njega kao da mu je jezgra od pjene, no cijelo ćeš vrijeme imati potporu kakvu daju najbolji opružni madraci.

Aura Fresh za san bez neugodnih mirisa

Naše osjetilo mirisa radi i kada spavamo, pa nam neugodni mirisi mogu naruštiti san. Navlaka od Aura Fresh tkanine sadrži eksrakle esencijalnih ulja limuna, lavande i eukaliptusa za prirodnu svježinu sna.

DVOSLOJNA AURA FRESH TKANINA prošivena PES vatom i retexom

PLOHE OD ENDURA PJENE

OKOMICE OD PU PJENE

DŽEPIĆASTA OPRUŽNA JEZGRA

Madrac s džepićastom jezgrom obostrano obložen oblogama od Endura pjene

Značajke

Džepičasta opružna jezgra

Džepićasta opružna jezgra pruža ti najbolju potporu i elastičnost.

ENDURA pjena

Obloga madraca izrađena je od visokokvalitetne Endura pjene koja svojim eliptičnim strukturama ćelija garantira luksuzni osjećaj i visoku kvalitetu proizvoda.

3D mesh

Ventilirajuća traka, ušivena na bočnim stranama madraca, omogućava bolje cirkuliranje zraka te tako osigurava svježiji i zdraviji san.

Navlaka od Aura Fresh tkanine

Tkanina koja sadrži ekstrakte prirodnog esencijalnog ulja limuna, lavande i eukaliptusa i pruža zaštitu od grinja. Zadovoljava Oeko-Tex Standard 100

Skidiva i periva navlaka

Navlaka ovog madraca lako se skida i pere u perilici na 40°C.

Okretanje madraca

Madrac treba redovito okretati barem horizontalno.

Higijensko pakiranje

Proizvod je zaštićen čvrstim najlonskim pakiranjem, pa će dok putuje do tvog doma ostati čist i netaknut.

Tvrdoća 3

Tvrdoća 3/5

Madrac 27 cm visine

Ukupna visina 27 cm

Detalji